Curs de dezvoltare personală Fălticeni „Secretele vindecării și longevității” – psiholog Suceava, Fălticeni

Curs de dezvoltare personală Fălticeni „Secretele vindecării și longevității” – psiholog Suceava, Fălticeni

Întâlniri ale grupului terapeutic realizate în fiecare sâmbătă la orele 14, în incinta Muzeului de Artă „Ion Irimescu” Fălticeni.

Durata ședințelor: 2 ore

Înscrieri la telefon: 0753937223

Trainer: psiholog Mihai Moisoiu

Cursul va avea durata de un an și va aborda exerciții de vindecare, elemente de dietoterapie, explicații și soluții privind cauzele psihoemoționale ale bolilor și modalități de echilibrare emoțională.

Efectul pe care urmărim să îl obținem este vindecarea bolilor, păstrarea unui corp suplu, sănătos și a unei gândiri pozitive pe tot parcursul vieții.

Raportul din 2015 al Băncii Mondiale arată că România ocupă locul 1 în Europa ca mortalitate a populației din cauza bolilor cardiovasculare, cu o medie de 108.9 decese la 100.000 de locuitori, față de media UE (43.8 la 100.000 de locuitori). De asemenea, bolile cardiovasculare reprezintă cauza numărul 1 de deces în țara noastră, cu 57% din totalul deceselor înregistrate la nivel naţional.

De asemenea, conform raportului European Heart Network, publicat în anul 2017, afecţiunile cardiovasculare reprezintă principala cauză de mortalitate din România. Din cele aproximativ 250.000 de decese înregistrate în rândul românilor, aproape 150.000 au avut cauze cardiovasculare şi în jur de 50.000 au fost ca urmare a afecţiunilor oncologice.

La cursul nostru vor fi prezentate și practicate și aproximativ 100 de exerciții ce au fost experimentate în cadrul grupurilor terapeutice din San Francisco, zona Bay Area timp de 17 ani, pe un lot de 863 persoane cu probleme ale inimii și circulației sanguine, dintre care un număr de 761 de persoane și-au vindecat afecțiunile și au dus o viață complet sănătoasă, 72 persoane s-au simțit foarte bine după ce au combinat exercițiile cu doze ușoare de medicamente, 27 de persoane nu au realizat nici o îmbunătățire și alte trei persoane au decedat în această perioadă. Rezultatele excepționale obținute de cercetătorii americani ne-au impulsionat să organizăm un curs terapeutic în orașul Gura Humorului și acum și în Fălticeni.

Ce afecțiuni au mai fost tratate sau ameliorate cu aceste exerciții și cure terapeutice:

  • Afecțiuni respiratorii ca: gripă, răceală, astm, traheită, bronșită, emfizem pulmonar;
  • Afecțiuni digestive ca: hernie, ulcer, hepatită cronică, colecistită, calculi biliari, indigestie, constipație, diaree;
  • Disfuncții ale aparatului circulator ca: hipertensiune, boli reumatice de inimă, aritmie, tromboză coronariană;
  • Probleme ale aparatului urinar și genital ca: afecțiuni ale rinichilor, impotență, probleme de urinare, dismenoree, prolaps genital, afecțiuni ale prostatei;
  • Afecțiuni ale sistemului nervos ce produc: neurastenie, dureri intercostale, insensibilitate a nervilor, insomnie, migrene, dureri sciatice;
  • Artrită, reumatism, dureri generale în zona umerilor, genunchi sau zona lombară, încheieturile mâinilor, torticolis;
  • Afecțiuni ale ochilor, urechilor, nasului și ale gâtului ca: falsa miopie, probleme cu auzul, rinită, faringită, inflamații generale ale urechilor, nasului și laringelui;
  • Acnee, infecții ale pielii, menstruația neregulată, durerile menstruale puternice, scăderea vitalității și energiei corpului, durerile de cap, stările de agitație, obezitatea și pierderea armoniei corporale datorită sedentarismului și a nașterii, probleme de concentrare, pierderi de memorie, pierderea poftei de mâncare, nervozitate, stări depresive.

Pe perioada cursului vom avea periodic ca invitat pe domnul nutriționist Carmil Maiorescu din București, cât și alți specialiști din domeniul sănătății (medici, terapeuți etc).

Psiholog Mihai Moisoiu

Pentru persoanele interesate din zona Vatra Dornei – Curs de dezvoltare personală „Soluții pentru cauzele psihoemoționale ale bolilor” – trainer, psiholog Mihai Moisoiu.

înscrieri până la mijlocul lunii ianuarie 2019.

În articolul de mai jos puteți vedea imagini de la conferința de deschidere a cursului ce a avut loc în incinta Casei de Cultură Vatra Dornei, respectiv Salonul Alb.