Workshop „G.E.C. – Secretul vindecării!”, 1 august, Brașov

Workshop „G.E.C. – Secretul vindecării!”, 1 august, Brașov

Gesturile sunt mișcări ale corpului care exprimă idei, sentimente sau trăiri emoționale ce dau mai multă putere vorbelor. La acest workshop vom descoperi semnificația gesturilor care pot elibera și vindeca corpul de emoții negative.

Vom învăța și cum să folosim aceste gesturi în viața de zi cu zi pentru a ne transpune în stări de fericire, curaj, iubire, iertare, armonie și echilibru prin asocierea lor cu anumite gânduri și „cuvinte de putere” care ne declanșează și ne amplifică toate aceste stări enumerate mai sus.

Pentru a reuși și a avea succes în orice domeniu (iubire, familie, carieră, anturaj, autovindecare, dezvoltare personală etc.) este necesar să cunoaștem cum să realizăm asocierea dintre GESTURI, EMOȚII și CUVINTE sau pe scurt G.E.C.

G.E.C. reprezintă cheia succesului dumneavoastră în orice aspect al vieții, și mai mult de atât veți descoperi cum să vă diagnosticați simplu și eficient traumele din trecut ce au fost somatizate, absorbite la nivel de țesuturi în diferitele părți ale corpului dumneavoastră.

Mai ușor decât vă imaginați G.E.C. vă va ajuta să scăpați prin conștientizare, deblocare, eliberare și vindecare de orice emoție negativă, blocaj sau traumă din trecutul dumneavoastră.

La final fiecare participant va primi un material audio realizat de noi vă va purta pas cu pas în dinamizarea în ființa dumneavoastră a energiilor vindecătoare ale iertării.

Vă așteptăm cu drag alături de noi pentru a explora și descoperi universul fascinant G.E.C. care vă va schimba radical viața, modul de a gândi, simți și acționa.

 

Psiholog Mihai Moisoiu

Important:

Pentru a participa la workshop trebuie să ne sunați la numărul de telefon 0753937223 pentru afla informații despre locație  (zona lacului Noua) și ora exactă de desfășurare.

Durata workshop-ului: 2 ore.

Taxa de participare: 70 lei.

Numărul maxim admis este de 15 participanți.

Zona lacului Noua – Brașov